GÜLÇİN FAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GÜLÇİN FAN

SÜPER GÜLÇİN FANI

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ARTO CEMREYE LAF ATTI

5 posters
YazarMesaj
gülçinci_girl
Admin
gülçinci_girl

ARTO CEMREYE LAF ATTI Empty
MesajKonu: ARTO CEMREYE LAF ATTI   ARTO CEMREYE LAF ATTI I_icon_minitimePaz Eyl. 14, 2008 11:35 pm

arkiler tatilde olduğum için haberi veremedim.tatilde harika pazar diye bi programı izlerken
artoyu gösterdiler dediki ; geçen kliptonik programında gördün bana bak cemre o bacaklarını
kapat çünkü çok biçimsiz ve çirkin duruyolar dedi ilerisindede bişeyler dedi ama yemeğe
gidiyoduk kapatmak zorunda kaldım................

bence arto cemreye ayıp etmiş bende beğenmedim ama yinede düzgün sayılır nesi varki cemrenin bacaklarında

çok kızdım çok

ALINTIDIRRRRRRRRRR...............

TERBİYESİZ SEN İLK ÖNCE KENDİNE BAK ÇOK OLDU BU ARTO
cemre kemer
moderatörler
cemre kemer

MesajKonu: Geri: ARTO CEMREYE LAF ATTI   ARTO CEMREYE LAF ATTI I_icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 2:58 pm

valla çok ayıp ettmiş arto zaten kendisini de çok sevmem yani önce kendi bacaklarına baksın o bi kere
http://cemreciler-erenciler.yetkinforum.com/forum.htm
gülçinci_girl
Admin
gülçinci_girl

MesajKonu: Geri: ARTO CEMREYE LAF ATTI   ARTO CEMREYE LAF ATTI I_icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 6:02 pm

ONUN BACAĞIDA KILLI Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
erenkoliq_elif

erenkoliq_elif

MesajKonu: Geri: ARTO CEMREYE LAF ATTI   ARTO CEMREYE LAF ATTI I_icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 6:24 pm

kime laf atcağını şaşırdı ama yanlış kayaya tosladı artık karşısında biz varızz Very Happy Very Happy
ceren_eren

ceren_eren

MesajKonu: Geri: ARTO CEMREYE LAF ATTI   ARTO CEMREYE LAF ATTI I_icon_minitimePtsi Eyl. 15, 2008 10:47 pm

bütün dedikleride kendisidir onun gibi manyak görülmemiş gündemde olsun diye yapmıştır
yoshyy_visnelikegg

yoshyy_visnelikegg

MesajKonu: Geri: ARTO CEMREYE LAF ATTI   ARTO CEMREYE LAF ATTI I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 17, 2008 5:38 pm

sinir yaaa
http://www.yasemin-gulcin.forumotion.net
gülçinci_girl
Admin
gülçinci_girl

MesajKonu: Geri: ARTO CEMREYE LAF ATTI   ARTO CEMREYE LAF ATTI I_icon_minitimeSalı Eyl. 23, 2008 6:55 am

ceren_eren demiş ki:
bütün dedikleride kendisidir onun gibi manyak görülmemiş gündemde olsun diye yapmıştır

ARTO CEMREYE LAF ATTI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-