1 soğan
500 gr. kabak
5 çorba kaşığı zeytinyağı
tuz
karabiber
10 yumurta
1 kahve fincanı süt
2 demet dereotu
şeker
2 diş sarımsak
Soğanı ufak ufak doğrayın. Kabağı çok ince dilimlere kesin. 2 çorba kaşığı zeytinyağında soğanla kabakları beraber öldürün, tuzunu, biberini koyun. Öte yandan yumurtaları, sütü ve 1 tatlı kaşığı tuzu mikserde köpürünceye kadar çırpın, sonra buna kıyılmış dereotu ile dövülmüş sarımsağı katıp karışımı kabakların üzerine dökün ve yumurtalı sütün eşit bir şekilde dağılması için hepsini birlikte kısa bir süre karıştırın, üztünü düzeltin ve yumurtalı süt iyice katılaşıncaya kadar omleti kısık ateşte 15 dakika pişirin.